Blog
22. januára 2016 EEA s.r.o.

CRM pre MEC (Mobile Entertainment Company)

EEA vyvinula a implementovala pre zákazníka CRM systém ako hlavnú aplikáciu pre Customer Care a Back Office a napojila tento systém na partnerov a subdodávateľov.

CRM

Spoločnosť MEC (Mobile Entertainment Company) realizoval v Poľsku projekt mobilného virtuálneho operátora Mobilking. Spoločnosť EEA vyvinula a implementovala pre MEC CRM systém ako hlavnú aplikáciu pre Customer Care a Back Office a napojila tento systém na partnerov a subdodávateľov, najmä hosťujúceho mobilného operátora a content agregátora.

CRM systém bol neskôr rozšírený o automatizáciu procesov, podporu kampaní a prepojenie CRM na telefónnu ústredňu. Celé riešenie prevádzkuje spoločnosť EEA, ktorá poskytuje aj kompletnú prevádzkovú podporu systémov, vrátane podpory hw, siete, operačných systémov, databáz, CRM riešenia, monitoringu bezpečnosti, backupov atď., Vývojovú podporu na kontinuálny vývoj aplikácie a Aplikačnú podporu, ktorá zahŕňa služby Help Desku a riešenie vzniknutých problémov.

Riešenie je postavené na našej CRM platforme IMEO.

Použité technológie: Liferay, JEE, JBPM / JPDL, Oracle DB in RAC, Hibernate, AndroMDA, Jboss AS, Web Services, Jasper Report

Ako osobitný projekt sme riešili Mobile Number Portability a následne projekt DWH.

Podobné projekty

Žiadne podobné projekty